středa 2. října 2013

Co je vlastně pravda u GGB

Luděk Gordon Vostrý se rád chlubí na svém blogu tím jak pro něj pracuje skupina výborných analytiků, programátorů a obchodníků na burze. Tady je zpráva od bývalého klienta, který si přeje zůstat v anonymitě.


"Ahoj,
díky za to, že jsi sebral čas a chuť posvítit si na pana Vostrýho. Panu Vostrýmu jsem bohužel taky dal 50tisíc, a to dvakrát. Odešel jsem od něj v létě, kdy začal měnit pravidla pro další spolupráci snad každý den. Slíbil, že mi druhých 50tisíc vrátí ale dodnes je nemám, prý nemá peníze a splatí to až na konci roku. K tomu "velínu", pan Vostrý rád dělá ze sebe víc než je. Nejde o žádný velín, je to jen jedna místnost s počítačem a monitorem. Ta fotka, kterou má na webu není dávno aktuální.
Dost krutý je, že těch lidí co stojí kolem počítače je kromě pana Vostrýho (ten vlevo) už nejméně pět lidí dávno pryč. Odešli od pana Vostrýho stejně jako já, a to z důvodu že panu Vostrýmu se prostě nedá moc věřit. Takže ta jeho slavná fotka je dávno minulostí."

Jde o tuto fotku
¨
Pan Vostrý se nepochlubil, že od něj z jeho týmu analytiků, programátorů a obchodníků na burze velká většina odešla. Tak se ptáme, co je pravda u GGB trading nebo dnes u nového projektu pana Luďka Gordona Vostrého milionový plán? Jde pořád o stejné lákání na sliby zisku? Nebo už pan Vostrý vydělává, aby mohl zaplatit bývalým spolupracovníkům to, co jim dluží?

Pro připomenutí, dnes pan Vostrý po ggb trading rozjel akci nazvanou Milionový plán. Jsme zvědavi, jaké budou reference, pan Vostrý si na svém blogu opět pochvaluje jak skvěle vydělává.

Docela k smíchu je dnešní komentář pana Vostrého na jeho blogu, že už nemá čas na další příspěvky. Prý už ho a jeho tým (no, kolik mu asi zbylo nadšenců po odchodu poloviny lidí z výše uvedené fotky?) plně zaměstnává jeho burzovní automat. A prý všem přeje, aby došli tam kam on. No, snad tím nemyslí to, že Luděk Godon Vostrý vykonal trest odnětí svobody....
Je vidět, že pan Vostrý už sem zavítal a pochopil, že další jeho aktivity budou dost silně omezeny. Stačí aby si kdokoli zadal do vyhledávače spojení "ggb trading zkušenosti" nebo "Luděk Vostrý zkušenosti" a ochota platit panu Luďkovi Gordonu Vostrému zmizí. Podobně na tom asi bude za čas i to, když si někdo zadá vyhledávání "milionový plán zkušenosti".


Pozor na milionový plán.
Jestli jde o stejný systém výběru peněz od důvěřivých osob, tak to bude milionový plán jen pro Luďka Gorodna Vostrého. Ostatní Vostrouhají  :))

Žádné komentáře:

Okomentovat